Приятели, споделям с Вас …

From the blog

Приятели, споделям с Вас …

No Comments

Приятели, споделям с Вас една от най-красивите ми песни до сега ❤️ Усмихвам се широко и много гордо, с благодарност за труда и огъня на всички замесени в сбъдването на поредната ми музикална мечта. Този път сърцата туптящи с любов, с които работих, бяха повече от всякога! Обичам Ви много! Благодаря :))))

На целия екип на Monte Music, за подкреата вече повече от 5 години – Маги, Влади, Весо, Йони, Мила, вие сте си мoите хора, ще продължаваме да вървим напред заедно – най-доброто предстои <3
На Боян Христов за любова към музиката, която изпитва с всяко вдишване! За мен беше огромна радост да напишем тази песен заедно!
Още един Боян, този път Ангелов – за аранжимента.

Видеото беше огромно предизвикателство – Люси, ти си герой и си ми любим! Огромно благодаря за всичко! Василен Милков, Елиза Попова, Георги Петков – отново ме направихте най-красивата <3

И на последно място, но не и по важност искам да благодаря на Денис Илиев. Благодаря, че ме покани на онзи ваш спектакъл, благодаря, че ме накара да повярвам в потенциала на едно младо момче, което виждам за първи път, благодаря, че оправда очакванията ми и дори ги надмина, за енергията и за професионализма. Събра най-добрите танцьори от България и Германия и направи чудеса! Ясмин, Таня, Михаела, Дорина, Крис, Алекс, Кристофър, Теодор, обичам Ви, танцуващи души!!!

Приятно слушане и гледане ❤️🔝